Spařovací kotel na slepice, kachny, husy, křepelky CIMUKA YL-FW40-E

 
 

Kotel na spařování drůbeže, vhodný na slepice, husy, kachny a křepelky, díky kterému bude drůbež dokonale připravena na zbavení se veškerého peří. Jedná se o celonerezový elektrický kotel, s průměrem bubnu 40 cm, s automatickým termostatem, vybavený ponornou vložkou pro efektivní smáčení drůbeže a výpustným ventilem pro jednoduché vypuštění vody, příkon 3000 W (220V, 50Hz), rozměry: 55 x 43,5 x 53 cm.

Dostupnost ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU
Běžná cena 12 999 Kč
Ušetříte 2 000 Kč (–15 %)
10 999 Kč    
Kód produktu 0337
Kategorie Spařovací kotle
Záruka 2 roky
 

Spařovací kotel na slepice, kachny, husy, křepelky CIMUKA YL-FW40-E

Kotel na spařování drůbeže, vhodný na slepice, husy, kachny a křepelky, průměr bubnu 40 cm, automatický termostat, příkon 3000 W. Jedná se perfektní pomůcku na spařování drůbeže, která Vám celý proces škubání drůbeže velice usnadní a zefektivní. Celonerezový spařovací kotel udržuje pomocí automatického termostatu stabilní teplotu, díky které bude škubání drůbeže probíhat snadno a bez potrhání kůže. Elektrický kotel na spařování drůbeže je vyroben z velice kvalitní nerezové oceli, a tak jeho údržba zabere jen chvilku a vydrží Vám po mnoho let.


Pro spaření jakých druhů drůbeže je kotel vhodný?

FW40 druhy drubeze

Jakým způsobem kotel na spařování drůbeže funguje?

Elektrický spařovací kotel je vybavený automatickým termostatem, na kterém si jednoduše nastavíte požadovanou teplotu. Celonerezový kotel poté vodu na Vámi zvolenou teplotu nejen ohřeje, ale navíc ji během svého chodu na této stabilní hodnotě neustále udržuje. Voda při spařování tedy zachovává optimální doporučenou teplotu, což zajistí snadné škubání drůbeže bez k poškozování a potrhání kůže. Součástí balení je také praktická ponorná vložka speciálně navržená pro jednoduché ponoření, vyjmutí a také efektivnější smáčení drůbeže. Vodu z kotle po spařování drůbeže snadno vylijete přes výpustní ventil.

Sparovaci kotel 40

 

Jak správně spařit drůbež

Spaření drůbeže před škubáním je velice důležité, aby došlo k uvolnění folikulů a svalů držících peří, a následné škubání tak běželo hladce bez poškození kůže. Každý druh drůbeže vyžaduje odlišnou teplotu a délku spaření viz tabulka níže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

DRUH DRŮBEŽE TEPLOTA DÉLKA SPAŘENÍ
°C s
Křepelka 60 - 65 25 - 35
Slepice 60 - 65 30 - 40
Kachna 63 - 67 160 - 180
Husa 70 - 72 120 - 130

 

Kotel pro spařování drůbeže můžete využít i při běžných zabijačkách na vaření jitrnic, jelit, tlačenek, ovaru či polévky. Kotel je však nutné před i po použití pečlivě umýt a vydezinfikovat!

Návod k obsluze ke stažení:

 

Hmotnost 9.4 kg
1. Druhy drůbeže Slepice, Kachny, Husy, Křepelky
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde naleznete více informací.