Škubací vosk

Škubací vosk se využívá k dočištění škubané husy, kachny či jiné vodní drůbeže a s jeho pomocí odstraníte snadno a rychle zbytky peří, takže budete mít škubanou drůbež absolutně čistou.  Vosk je dodáván v plátech cca 5kg a na běžné škubání doporučujeme použít cca 15 kg voskuŠkubací vosk je nutné nejprve rozehřát ve vodní lázni (v poměru 25% vosku a 75% vody) na 54-57°C nejlépe v termostatickém hrnci, který bude udržovat stálou teplotu. Poté ponoříte předškubanou husu, kachnu či jinou vodní drůbež do rozpuštěného vosku, vytáhnete a ihned schladíte v nádobě se studenou vodou. Toto opakujete podle potřeby, a poté již vosk se zbytky peří jednoduše oloupete z těla drůbeže. Po použití můžete vosk znovu zahřát a přefiltrovat, abyste jej mohli znovu používat.

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

  • HB 25 kg Kód: 0325
    Škubací vosk HB 25 kg
    SKLADEM (>5 ks)

    Škubací vosk vhodný k dočištění škubané husy, kachny či jiné vodní drůbeže, s jeho pomocí odstraníte snadno a rychle zbytky peří,  takže budete mít škubanou drůbež absolutně čistou. Škubací vosk je třeba rozehřát ve vodě na 54-57°C, drůbež do něj ponořit, ihned zchladit ve studené vodě a poté již vosk se zbytky peří jednoduše oloupat z těla drůbeže. Vosk je možné po ohřátí a přefiltrování opakovaně používat. Balení: 5 plátů (cca 25 kg).

    3 145 Kč
  • HB 15 kg Kód: 0324
    Škubací vosk HB 15 kg
    SKLADEM (>5 ks)

    Škubací vosk vhodný k dočištění škubané husy, kachny či jiné vodní drůbeže, s jeho pomocí odstraníte snadno a rychle zbytky peří,  takže budete mít škubanou drůbež absolutně čistou. Škubací vosk je třeba rozehřát ve vodě na 54-57°C, drůbež do něj ponořit, ihned zchladit ve studené vodě a poté již vosk se zbytky peří jednoduše oloupat z těla drůbeže. Vosk je možné po ohřátí a přefiltrování opakovaně používat. Balení: 3 pláty (cca 15 kg).

    1 920 Kč
  • HB 5kg Kód: 0323
    Škubací vosk HB 5kg
    SKLADEM (>5 ks)

    Škubací vosk vhodný k dočištění škubané husy, kachny či jiné vodní drůbeže, s jeho pomocí odstraníte snadno a rychle zbytky peří,  takže budete mít škubanou drůbež absolutně čistou. Škubací vosk je třeba rozehřát ve vodě na 54-57°C, drůbež do něj ponořit, ihned zchladit ve studené vodě a poté již vosk se zbytky peří jednoduše oloupat z těla drůbeže. Vosk je možné po ohřátí a přefiltrování opakovaně používat. Balení: 1 plát (cca 5 kg).

     

    647 Kč

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem