Hodnocení obchodu

4,9 849 hodnocení
Přidat hodnocení
5
813x
4
22x
3
5x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
IV Avatar autora Ivona Vokalova | 28.6.2022
Děkuji za záchranu 80 slepiček.
L Avatar autora Lucie K. | 27.6.2022
Nakupuji opakovaně, vždy vše v naprostém pořádku. Rychlé dodání, případně rada a konzultace po telefonu. Když něco nefunguje, najdou řešení.
V Avatar autora Vlastimil T. | 27.6.2022
+ perfektní, jeden den objednáno, druhý den v pořádku doma

Z Avatar autora Zdeňka V. | 22.6.2022
Vstřícné jednání, rychlé dodání
L Avatar autora Ladislav Ř. | 22.6.2022
+ vše jasné, rychlé, kvalitní

přehledná nabídka, během cca 2 hodin telefonát, že z objednaného zboží je pouze 1 kus, nabídnuta náhrada, vše plně OK
B Avatar autora Blanka H. | 22.6.2022
Velmi rychlé dodání
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 27.6.2022
Dobrý den Blanko, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
J Avatar autora Jozef H. | 21.6.2022
Obchod funguje spolehlivé, nespokojenost jen s opakovaným dodáním do špatné pobočky balikovny.
J Avatar autora Jaroslav N. | 20.6.2022
+ Okamžitá odpověď na dotaz, maximální spokojenost

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 24.6.2022
Dobrý den Jaroslave, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, milou recenzi a za čas strávený nad vyplněním dotazníku. Naším cílem jsou spokojení zákazníci.
D Avatar autora David N. | 15.6.2022
+ Rychlá dodávka

L Avatar autora Luděk Z. | 15.6.2022
+ vyhodne

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 24.6.2022
Dobrý den Luďku, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost.
B Avatar autora Božena W. | 11.6.2022
rychlost vyřízení objednávky-
V Avatar autora Václav K. | 8.6.2022
+ Rychlé zodpovězení dotazů na vlastnosti zboží
+ Rychlé vyřízení objednávky

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 24.6.2022
Dobrý den Václave, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, těší nás, když je zákazník s našimi službami spokojen. Rychlost dodání je dána tím, že většinu nabízeného zboží máme skladem a expedujeme prakticky obratem.
J Avatar autora Josef V. | 5.6.2022
Rychlé vyřízení objednávky
S Avatar autora Stanislav M. | 5.6.2022
SUPER vše ok
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 20.6.2022
Dobrý den Stanislave, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost a jsme rádi, když vše proběhne hladce.
MP Avatar autora Městská farma Praha | 3.6.2022
+ velmi rychlé doručení

K Avatar autora Kateřina K. | 31.5.2022
Vše proběhlo rychle a bez problémů.
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 10.6.2022
Dobrý den Kateřino, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením.
J Avatar autora Jana H. | 30.5.2022
+ Rychlé doručení, zboží přišlo v pořádku, vše , jak jsem objednala.

B Avatar autora Božena R. | 27.5.2022
Rychle dodáno, vše OK
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 6.6.2022
Dobrý den Boženo, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník nám dělá velkou radost. Rychlost je dána tím, že většinu nabízeného zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
F Avatar autora František V. | 24.5.2022
Dobrý.
N Avatar autora Naďa K. | 22.5.2022
+ zboží přišlo v pořádku, vše bez problému

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 3.6.2022
Dobrý den Naďo, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, naší prioritou je, aby celý proces od objednávky až po spokojenost zákazníka se zbožím proběhl hladce a bez problémů.

Stránka 1 z 43 , položek celkem: 859

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení