Hodnocení obchodu

4,9 406 hodnocení
Přidat hodnocení
5
392x
4
7x
3
1x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pavel J. | 11.8.2020
-dobré ceny - rychlost dodávky objednaného zboží -vynikající poradenská služba -korektnost a slušnost - 100% doporučuji
M Avatar autora Marcela B. | 11.8.2020
okamžité dodání,super
B Avatar autora Bořivoj Č. | 10.8.2020
+ Velice rychle dodání a vše v naprostém pořádku.
L Avatar autora Ladislav Š. | 9.8.2020
Zeptejte se na hodnocení po prvním líhnutí. Zatím je předčasné odpovídat na Vaše otázky. Zdravím L.Švejnoha
S Avatar autora Stanislav K. | 7.8.2020
Měla jsem trochu problém se sestavením,ale telefonicky a na základě videa se to podařilo.Vy píšete,že klec je až pro deset křepelek,ale já si myslím,že maximálně pro 5-6 ks. Nelíbí se mi volné posazení na podstavec,mělo by to být nějak zajištěno,třeba jako klece pro jiná zvířata,ptáky nebo morče nebo malí králíci.Jinak jsem spokojena.
V Avatar autora Věra P. | 5.8.2020
+ tak chovatel získá vlastně přehled o jaké zboží má zájem .Vybrané zboží včas doručeno.
+ O žádných nevýhodách nevím, byl to náš první nákup.

Myslím ,že je to jeden z obchodů , kde si lze vybrat z více produktů takže zákazník může být spokojen
J Avatar autora Jana M. | 5.8.2020
+ Velice rychle dodání a vše v naprostém pořádku.

J Avatar autora Jaroslav B. | 4.8.2020
+ Rychlé vyřízení mojí objednávky, jsem spokojen.
+ Rychlost je výhoda.

Z Avatar autora Zdena K. | 31.7.2020
+ velký výběr
+ slušné ceny
+ rychlost vyřízení
- nic

Nakupovala jsem zde poprvé, lehce jsem si vybrala potřebný produkt. Oceňuji videa s ukázkami použití, také rychlost doručení mě potěšila. Obchod doporučuji..
M Avatar autora Miluše Š. | 30.7.2020
Zboží dorazilo hned druhý den po objednání. Vše v naprostém pořádku.
J Avatar autora Josef S. | 29.7.2020
Naprostá spokojenost, výborná komunikace, ochota, rychlé dodání zboží - do druhého dne, kvalita zboží.
Avatar autora | 28.7.2020
Vše v pořádku doporučujeme
Avatar autora | 25.7.2020
+ Výborná komunikace a rychlé dodání

Maximální spokojenost, rychlé dodání - následující den po objednání, prodávanému zboží také rozumí a mají přehled. Obchod doporučuji.
I Avatar autora Ivana M. | 20.7.2020
+ obchod proběhl rychle
- o ničem nevím

M Avatar autora Marika J. | 20.7.2020
Rychlé doručení až domů.
P Avatar autora Pavol S. | 18.7.2020
+ rychle dodanie tovaru
+ Ochodtná zákaznicka podpora
+ ľudsky prístup - čo vo veľkých reťazcoch nie je
+ dobra cena mnou zakúpeneho produktu
- zatiaľ nič

L Avatar autora Libor D. | 15.7.2020
+ Rychlé vyřízení objednávky

Objednané zboží bylo velmi rychle vyexpedováno a druhý den po podání i doručeno.
P Avatar autora Petr M. | 13.7.2020
+ Velmi rychle doruceni
- Vyrobni naklady skubaciho valce jsou cca 200kc ale prodejni cena temer 2000. 4 podlozky, zavitova tyc, 2 matice, plastova roura, prsty. Pri trose zrucnosti by se dal vyrobit.

Skubaci valec dorazil v poradku, slusna kvalita vyrobku.
J Avatar autora Jolana H. | 8.7.2020
spokojenost
A Avatar autora Anna S. | 7.7.2020
+ Splnilo to na co je
- Lze platí jen převodem nebo hotově
- Nelze platit online

Splnilo to na co přípravek je.

Stránka 1 z 21 , položek celkem: 410

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde naleznete více informací.