Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že neomezujeme prodej v našem internetovém obchodě. Zboží, které máme skladem, odesíláme do 24 hodin od objednávky přes Českou poštu (DPD přepravní službu a DPD výdejní místa nemáme aktuálně v nabídce.) Děkujeme za pochopení, s pozdravem Líhneme.cz

Hodnocení obchodu

4,9 288 hodnocení
Přidat hodnocení
5
277x
4
5x
3
1x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Ivana L. | 30.3.2020
+ Líheň přišla dřív než je datum dodání, super.

V Avatar autora Veronika K. V. | 29.3.2020
+ Výborná komunikace, rychlé odeslání, vždy milí při zodpovídání všech mých otázek.

I Avatar autora Ivona S. | 29.3.2020
+ Rychlé dodání

M Avatar autora Michaela J. | 29.3.2020
Vše v nejlepším pořádku, všem doporučuji
J Avatar autora Jiří A. | 28.3.2020
První nákup a naprosto spokojen.
M Avatar autora Milan S. | 27.3.2020
+ I v této těžké době musím opět moc pochválit Doručení s pořekadlem-Dnes objednáte a zítra ji máte doma.Kupuji už pouze zde.Perfektní komunikace a žádné sliby ale rychlé jednání.Děkuji a doporučuji.

J Avatar autora Josef Š. | 25.3.2020
Nestačiljsem se divit - jeden den objednat --- druhý den dodáno a ještě týž den výsledky .JSEM SPOKOJEN jak s rychlým dodáním , tak s cenou MOHU JEN DOPORUČIT a to právě těm rychlokvaškovým podnikatelům chybí D Í K Y
P Avatar autora Pavla K. | 25.3.2020
Zkušenosti s obchodem mám velmi dobré a můžu jen doporučit
E Avatar autora Ervin K. | 24.3.2020
Jsme spokojení s obchodem, snášk.hnìzdo je dobré jen naše slepice to nepochopily.
J Avatar autora Jaroslav S. | 23.3.2020
+ Okamžitá dodávka a rychlá montáž

B Avatar autora Bohumila K. | 23.3.2020
+ děkuji, výborné

M Avatar autora Marek P. | 22.3.2020
+ rychlost doručení,informace o stavu objednávky

M Avatar autora Miluše M. | 20.3.2020
+ Velice dobra komunikace a dodani zbozi..

S Avatar autora Sergej G. | 20.3.2020
+ zboží jsem obdržel prakticky v nejkratším možném termínu

J Avatar autora Josef S. | 19.3.2020
+ Rychlost

dobře to děláte
I Avatar autora Ilona P. | 18.3.2020
vždy vstřícní a ochotní, dobře poradí, pružně a rychle reagují,nakupuji zde ráda
J Avatar autora Jaroslava P. | 16.3.2020
+ Skvělá komunikace a rychlé vyřízení

V Avatar autora Vlastislav P. | 12.3.2020
+ Perfektní komunikace

P Avatar autora Pavel F. | 12.3.2020
Zboží zatímnevyzkoušeno,ale co se obchodu týká VELKÁ SPOKOJENOST.Děkuji hlavně majiteli obchodu ,který byl velmi ochotný poradit,přesto,že byla neděle okolo 15 hodin. Tento obchod všem doporučuji !
J Avatar autora Jindřich Š. | 11.3.2020
Obchod super,ochota při jednání,včasné doručení,moho jenom doporučit

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 291

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde naleznete více informací.