Hodnocení obchodu

4,9 927 hodnocení
Přidat hodnocení
5
890x
4
23x
3
5x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Miroslav K. | 24.11.2022
Vše bez problémů, rychlé dodání zboží
J Avatar autora Jaroslav Š. | 18.11.2022
Vše v pořádku
J Avatar autora Josef T. | 14.11.2022
+ Velmi spokojen. Rychlé dodání.

R Avatar autora Radmila H. | 14.11.2022
+ rychlost
+ potřebné věci pro chovatele na jednom místě
+ videoukázky zboží
+ přehledné stránky
+ ráda zde nakupuji

J Avatar autora Josef Š. | 14.11.2022
+ Rychlost dodání

L Avatar autora Luboš K. | 13.11.2022
+ Přehlednost zboží
+ Výběr zboží
+ Rychlost dodání

Vřele doporučuji
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 25.11.2022
Dobrý den Luboši, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, naší prioritou je, aby celý proces od objednávky až po spokojenost zákazníka se zbožím proběhl hladce a bez problémů.
R Avatar autora Radek Z. | 11.11.2022
+ zajimavé ceny
+ výborná komunikace
+ rychlé dodání

A Avatar autora Anna T. | 7.11.2022
+ rychlost

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 18.11.2022
Dobrý den Anno, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, potěšilo celý náš tým.
J Avatar autora Jan K. | 7.11.2022
+ rychlost

M Avatar autora Martin H. | 3.11.2022
+ Rychlost
+ Kvalita

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 18.11.2022
Dobrý den Martine, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Právě rychlost dodání, kvalitní zboží, poradenství a nízká cena jsou základní pilíře našeho e-shopu a jsme rádi, když je zákazník ocení.
A Avatar autora Alena T. | 29.10.2022
+ Rychle vyřizeni

I Avatar autora Iveta D. | 23.10.2022
Rychlé vyřízení a doručení zboží
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 11.11.2022
Dobrý den Iveto, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost.
I Avatar autora Iva P. | 21.10.2022
Spokojená
K Avatar autora Karel Š. | 19.10.2022
+ Cena
+ Rychlost dodání.
- NIC

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 4.11.2022
Dobrý den Karle, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, těší nás, když je zákazník s našimi službami spokojen. Rychlost dodání je dána tím, že většinu nabízeného zboží máme skladem a expedujeme prakticky obratem.
M Avatar autora Miroslava T. | 19.10.2022
+ Jeden den objednáno, druhý den doma. Supr zabaleno.

A Avatar autora Ales K. | 13.10.2022
rychle vyrizeni, informovani o kazdem kroku...
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 27.10.2022
Dobrý den Aleši, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, milou recenzi a za čas strávený nad vyplněním dotazníku. Naším cílem jsou spokojení zákazníci.
J Avatar autora Jaroslava H. | 13.10.2022
+ velmi rychlé doručení
+ vše v pořádku dorazilo
+ dlouhodobě jsem s obchodem spokojená

J Avatar autora Jiří R. | 11.10.2022
rychlost dodání
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 21.10.2022
Dobrý den Jiří, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
A Avatar autora Antonín J. | 9.10.2022
Zde není co vytknout vše naprosto v pořádku, doručení do druhého dne a to tu zde neobjednávám poprvé a určitě ne naposledy :-)
HC Avatar autora Hana Ch. | 7.10.2022
rychlá objednávka
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 14.10.2022
Dobrý den Hano, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením.

Stránka 1 z 47 , položek celkem: 938