Hodnocení obchodu

4,9 148 hodnocení
Přidat hodnocení
5
142x
4
2x
3
1x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora | 9.5.2019
+ Rodinna firma,pan Ludvik poradi a je pan na spravnem miste,a to kdyz reknu ja,tak uz je co rici, BIOpharm Svitavka-Smolka
+ Da se domluvit,poradit,prehledne stranky,poklidna komunikace
- MINUS je pouze : uzssi sortiment,clovek by neko prikoupil ci zaokrouhlil cenu drobnosti,neni co,neni zbozi na drobnoprodej k baliku ..
- Tezke nalezt negativum ...

Jdete do toho,zvirata Vam to uzitkovosti vrati ...
Z Avatar autora | 30.4.2019
+ super jednání

doporučuji
M Avatar autora | 30.4.2019
Ochota probrat všechny moje pochybnosti a otázky a rychlé dodání.
V Avatar autora | 29.4.2019
vše rychle dodané a i komunikace na 1
J Avatar autora | 29.4.2019
+ Výborná komunikace

Velký výběr ochta a výborná komunikace
M Avatar autora | 25.4.2019
+ ochota- dobrá rada- v neděli jsem objednala,v úterý dopoledne jsem líheň v pořádku obdržela Velký dík!!!

T Avatar autora | 24.4.2019
Sklopce nejsou zrovna v top kvalitě. Musel jsem je poupravit, aby se dali vůbec použít. Spouštěcí mechanizmus hrůza. ten kdo to vyrobil, si je ani nevyzkoušel. Možná jsem jen narazil na dva špatné kusy.... Zatím nemůžu hodnotit funkčnost v terénu.
J Avatar autora | 22.4.2019
+ spolehlivý a rychlý
- o žádné nevím

doporučuji všem
R Avatar autora | 19.4.2019
+ skvělá komunikace přes chat, rychlé doručení.

M Avatar autora | 16.4.2019
Vstřícnost a rychlost vyřízení objednávky.
V Avatar autora | 15.4.2019
+ Rychlé získání objednaného zboží zhruba do 48 hodin.Já jsem velmi spokojen,protože již s takovou líhní mám dobrou zkušenost.Já musím tento obchod jen chválit a každému vřele doporučit. S pozdravem a přáním hezkého dne Ptáček.

A Avatar autora | 15.4.2019
Přednosti obchodu: velmi rychlé doručení ; s jednoduchými líhněmi PUISOR jsem velmi spokojena -líhnutí kuřat i housat; přehledná nabídka obchodu; super cena. Doporučuji.
J Avatar autora | 14.4.2019
Okamžitá reakce na dotaz.
J Avatar autora | 14.4.2019
+ Rychlost dodání.
+ Vstřícnost v jednání.

F Avatar autora | 13.4.2019
+ sortiment
+ slušné ceny
+ komunikace

Obchod působí solidně, komunikují.
I Avatar autora | 11.4.2019
Jeden den jsem si objednala sklopnou past na kunu, druhý den byla dodána a za čtyři dny byla kuna chycená. Doporučuji
R Avatar autora | 6.4.2019
Rychlé dodaní líhně,velká ochota,poradí skvěle.Můžu jen doporučit.
A Avatar autora | 5.4.2019
+ Veliká flexibilita

Z Avatar autora | 1.4.2019
+ Ochota a profesionální přístup k zákazníkovi

B Avatar autora | 31.3.2019
+ rychlé jednání

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 149

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde naleznete více informací.