Hodnocení obchodu

4,9 1197 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1152x
4
26x
3
7x
2
5x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 3.6.2024
+ rychlost

Avatar autora | 2.6.2024
+ Všechno v pořádku a hlavně rychle

Avatar autora | 1.6.2024
+ Rychlé doručení
+ Cena
+ Komunikace

V tomto obchodě jsem nakoupila už poněkolikáté a vždy jsem byla moc spokojená! Malinko mi chybělo info. co obsahuje balení. byl tam jakýsi tenčí drátek s plíškem...použití jsem si lehce domyslela.Ale jinak vše ok
JP Avatar autora Jiří Petrů | 29.5.2024
Top obchod. Setkat se v dnešní době s tak vstřícným a ochotným prodejem a servisem se jen tak nevidí. Pomohli i v 21hod. Líheň cimuka - 50 vajec 50 kuřat. Co dodat. Díky
Avatar autora | 28.5.2024
všechno proběhlo rychle a bez problémů, zboží doručeno, jak bylo slíbeno
Avatar autora | 28.5.2024
+ Rychlost
+ Spolehlivost
+ Výběr

Spolehlivý prodejce, rychlé doručení, velký výběr, dokáže poradit
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 7.6.2024
Dobrý den Josefe, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, milou recenzi a za čas strávený nad vyplněním dotazníku. Naším cílem jsou spokojení zákazníci.
Avatar autora | 27.5.2024
+ Přehledný eshop
+ Široký sortiment náhradních dílů
+ Ultrarychlé dodání
+ Pečlivě zabaleno
- Mírně vyšší cena než u konkurence

Avatar autora | 27.5.2024
+ Zboží v pořádku doručeno dle objednání

JB Avatar autora Jakub Brávek - Lihneme.cz (Administrátor) 7.6.2024
Dobrý den Romane, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, naší prioritou je, aby celý proces od objednávky až po spokojenost zákazníka se zbožím proběhl hladce a bez problémů.
Avatar autora | 27.5.2024
+ Rychlé dodání zboží

Avatar autora | 26.5.2024
+ perfektní domluva
+ naprostá vstřícnost k zákazníkovi
+ nekompletní zboží obratem doplněno,klobouk dolů
- naprosto nic

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 7.6.2024
Dobrý den Miroslave, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost a jsme rádi, když vše proběhne hladce.
Avatar autora | 23.5.2024
+ odborný servis a rady

Avatar autora | 22.5.2024
+ velmi rychle vyrizeni objednavky, vstricne jednani

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 7.6.2024
Dobrý den Jano, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, jsme rádi, když je zákazník s našimi službami spokojen.
Avatar autora | 21.5.2024
OK
Avatar autora | 20.5.2024
+ Rychlé spolehlivé.

Vše v pohodě
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 27.5.2024
Dobrý den Františku, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
Avatar autora | 14.5.2024
+ nabidka
+ cena
+ dostupnost o vikendu
+ prijemna domluva

Avatar autora | 13.5.2024
Bezva obchod
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 27.5.2024
Dobrý den, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost.
Avatar autora | 8.5.2024
neskutečná rychlost dodání,možnost nákupu na dobírku.
Avatar autora | 6.5.2024
+ Rychlost dodání

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 16.5.2024
Dobrý den Anno, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Právě rychlost dodání, kvalitní zboží, poradenství a nízká cena jsou základní pilíře našeho e-shopu a jsme rádi, když je zákazník ocení.
Avatar autora | 3.5.2024
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Férové jednání
+ Kvalitní zboží, skladem

Avatar autora | 2.5.2024
+ rychlé jednání

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 16.5.2024
Dobrý den, Gabrielo, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.

Stránka 1 z 61 , položek celkem: 1212