Hodnocení obchodu

4,9 709 hodnocení
Přidat hodnocení
5
675x
4
20x
3
5x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Juraj K. | 20.10.2021
+ Rychlé dodání

M Avatar autora Miluše B. | 18.10.2021
OK
R Avatar autora René K. | 18.10.2021
V pondělí dopoledne jsem kontaktoval obchod. Zaplatil, ještě v pondělí to bylo odesláno a v úterý ve 13:00 mi to dovezla společnost DPD. Jsem max spokojen.
H Avatar autora Helena J. | 18.10.2021
+ Dobrý výběr produktů, rychlé dodání. Nakupuji opakovaně, jsem spokojená.

J Avatar autora Jaroslav F. | 14.10.2021
velký výběr zboží, rychlé doručení
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 21.10.2021
Dobrý den Jaroslave, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením.
F Avatar autora František B. | 13.10.2021
+ Přehledné stránky
+ Rychlost

J Avatar autora Jan Š. | 13.10.2021
RYCHLE VYRIZENI OBJEDNAVKY A DORUCENI.
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 19.10.2021
Dobrý den Jane, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník nám dělá velkou radost. Rychlost je dána tím, že většinu nabízeného zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
V Avatar autora Věra Z. | 13.10.2021
+ Rychlé dodání zboží

H Avatar autora Hana J. | 13.10.2021
Rychlé jednání i dodání
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 15.10.2021
Dobrý den Hano, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, naší prioritou je, aby celý proces od objednávky až po spokojenost zákazníka se zbožím proběhl hladce a bez problémů.
S Avatar autora Světlana P. | 4.10.2021
+ Rychlé jednání

J Avatar autora Julius H. | 3.10.2021
+ Koupil jsem 1 ks doprava ČP do ruky. Uloženo 14km daleko. Nový nákup 2s doprava bez ČP vše Ok. Zboží vypraveno rychle vše dle popisu. Jen dopravu bez ČP, katastrofa.
- Nikdy přes ČP

Oba nákupy a zboží dle nabídky Doprava ČP, už nikdy
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 15.10.2021
Dobrý den Julie, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost. Mrzí nás, že nejste se službami ČP spokojen, většina zásilek chodí zákazníkům do druhého dne přímo na jejich adresu. V nabídce však vždy máme také možnost dopravy přes DPD a jsme rádi, že jste si tuto službu vybral a vše proběhlo bez problémů.
V Avatar autora Vlasta N. | 29.9.2021
rychlost dodání
V Avatar autora Vladislav K. | 26.9.2021
+ Rychlé dodání

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 14.10.2021
Dobrý den Vladislave, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
O Avatar autora Ondřej S. | 24.9.2021
+ Ochotný prodávající

L Avatar autora Leoš P. | 23.9.2021
Rychlost a vstřícnost.
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 12.10.2021
Dobrý den Leoši, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, milou recenzi a za čas strávený nad vyplněním dotazníku. Naším cílem jsou spokojení zákazníci.
J Avatar autora Jaroslav K. | 20.9.2021
+ Rychlost dodani

J Avatar autora Jozef S. | 19.9.2021
rychlé jednání
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 27.9.2021
Dobrý den Jozefe, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, potěšilo celý náš tým.
D Avatar autora Dagmar P. | 18.9.2021
+ Velmi rychle odesláno

J Avatar autora Julius H. | 18.9.2021
+ Obchod v pořádku,terminy, Ok,
+ Zboží, balení, funkčnost vše OK
- Doprava Českou Poštou, katastrofa, pomalá. Vrchol nespolehlivosti. Balík do ruky vám vyloží 15km daleko. Není kde dosáhnout nápravy. Prý si ma stěžovat odesílatel.
- Není to poprvé. Služby na úrovni Šmejdů.

Zbavit se dopravy Šmejdů a pokutovat je.
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 24.9.2021
Dobrý den Julie, děkujeme za Vaše kladné hodnocení a omlouváme se za komplikace způsobené České poštou, většina zásilek chodí zákazníkům do druhého dne. Mrzí nás, že jste se nám neozval, abychom problém s Vaší objednávkou měli možnost vyřešit.
P Avatar autora Petr E. | 17.9.2021
Rychlost zpracování objednávky a dodání, dobrá komunikace, slušnost.

Stránka 1 z 36 , položek celkem: 716

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde naleznete více informací.