Hodnocení obchodu

4,9 1143 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1099x
4
26x
3
6x
2
5x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 23.2.2024
Líhně vámi dodané fongují bezproblémově. Vadí mi plastové cetky zdarma ( pidikrmítko a pidinapaječka )
Avatar autora | 21.2.2024
+ Rychlost

Avatar autora | 21.2.2024
+ Rychlost, ochota, cena

Avatar autora | 16.2.2024
+ Cena
+ Komunikace
+ Kvalita zboží

Celkově jsem spokojená jak s nakoupeným zbožím, tak se servisem a komunikací.
JB Avatar autora Jakub Brávek (Administrátor) 23.2.2024
Dobrý den Jano, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost a jsme rádi, když je celý proces od objednání, až po užívání zboží bez komplikací.
Avatar autora | 14.2.2024
Super dobrá věc
Avatar autora | 8.2.2024
+ Rychlost, cena jednání

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 23.2.2024
Dobrý den Jirko, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, potěšilo celý náš tým.
Avatar autora | 2.2.2024
+ velký výběr zboží, rychlé dodání
- nic

Vždy jsem byla spokojená, doporučuji.
MK Avatar autora Marta Kunzova | 31.1.2024
skvělý tým, přehledný e-shop, výborné a vstřícné jednání, rychlost dodání zboží, dokonale zabaleno, není co vytknout! Přeji hodně úspěchů a mnoho spokojených zákazníků. E-shop doporučuji......
Avatar autora | 31.1.2024
vše na jedničku
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 23.2.2024
Dobrý den Martine, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost.
Avatar autora | 30.1.2024
+ Ok.

Avatar autora | 24.1.2024
Orientace v e-shopu je jednoduchá, e-shop je přehledný, rád si pročítám nabídku zboží, když mám chvíli čas.
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 8.2.2024
Dobrý den Hady, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, milou recenzi a za čas strávený nad vyplněním dotazníku. Naším cílem jsou spokojení zákazníci.
Avatar autora | 23.1.2024
+ Rychlé a pohodové jednání i rychlé doručení zboží, které bylo opravdu na skladě :-)

Avatar autora | 19.1.2024
+ Velmi rychlé vyřízení objednávky.

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 8.2.2024
Dobrý den Eriko, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
Avatar autora | 18.1.2024
Vše je v pořádku až nato že tam není překlad podle originálu.
Avatar autora | 16.1.2024
+ spokojenost

spokojenost
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 8.2.2024
Dobrý den Vlastimile, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, naší prioritou je, aby celý proces od objednávky až po spokojenost zákazníka se zbožím proběhl hladce a bez problémů.
Avatar autora | 13.1.2024
+ při -5°C plotýnky fungují - zatím jsem neshledala žádné
Avatar autora | 13.1.2024
nakupoval jsem několikrát a jsem velice spokojen tak doporučuji
JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 26.1.2024
Dobrý den Jaroslave, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost a jsme rádi, když vše proběhne hladce.
H Avatar autora Helena | 11.1.2024
Ochotní,velmi rychlé dodání super super!!!!
M Avatar autora Miroslav B. | 8.1.2024
RYCHLÝ A DOBRÝ.
R Avatar autora Radek Š. | 2.1.2024
+ kvalitní zboží za rozumné ceny

JB Avatar autora Jakub Brávek - LIHNEME.CZ (Administrátor) 8.2.2024
Dobrý den Radku, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost.

Stránka 1 z 58 , položek celkem: 1156