Bubnová škubačka drůbeže CIMUKA YL-PL01-Q - vhodná pro křepelky

 
Doprava zdarma Efekt lupa
 

Škubačka vhodná ke škubání většího množství křepelek, funguje na principu škubání peří mokrou cestou. Bubnová škubačka poskytuje kapacitu 6-8 křepelek / délka škubání 20-30 sekund (max. zatíženost 5 kg) - průměr bubnu 35cm. Patentovaná technologie "ipluck" - počet škubacích prstů 216ks, příkon 330W - vysoká úspora energie oproti konkurenci na trhu.

Dostupnost OBJEDNÁNO OD DODAVATELE
Běžná cena 13 999 Kč
Ušetříte 3 000 Kč (–21 %)
10 999 Kč    
Kód produktu 0248
Kategorie Bubnové škubačky
Záruka 2 roky
 

Bubnová škubačka drůbeže CIMUKA YL-PL01-Q

Škubačka vhodná ke škubání většího množství křepelek, funguje na principu škubání peří mokrou cestou. Bubnová škubačka poskytuje kapacitu 6-8 křepelek / délka škubání 20-30 sekund (max. zatíženost 5 kg) - průměr bubnu 35cm. Patentovaná technologie "ipluck" - počet škubacích prstů 216ks, příkon 330W - vysoká úspora energie oproti konkurenci na trhu.


Příprava před škubáním

Před škubáním je nutné křepelky správně spařit ve vodě o teplotě 60-65°C po dobu 25-35 sekund. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.


Jak správně škubat

Nejprve připojte škubačku drůbeže do elektrické energie. Před umístěním drůbeže je nutné škubačku zapnout pomocí vypínače na spodní části škubačky. Šetrným způsobem vložte drůbež do škubačky drůbeže a nechte pracovat. Doba škubání se pohybuje okolo 20-30 sekund. Během škubání drůbeže oplachujte vnitřek bubnu studenou vodou pro odstranění peří a dalších nečistot z bubnu – zvyšuje se tím účinnost škubání peří u drůbeže. Jakmile je drůbež oškubána, je třeba škubačku vypnout a drůbež omýt ve studené vodě. Pro další drůbež opět celý proces opakujte viz výše. Po skončení škubání je třeba škubačku důkladně omýt od nečistot. Nikdy nepřetěžujte škubačku vahou více, než je povolená kapacita zařízení. Pokud zařízení přetížíte, motor se zastaví a musíte snížit hmotnost působící na rotační kotouč.


Technologie „i-pluck“
i-pluck

Vznikla na základě 2letého výzkumu společnosti CIMUKA, která měla za cíl nabídnout svým zákazníkům kvalitní, úsporné, avšak vysoce efektivní řešení při škubání peří u vodní a hrabavé drůbeže. Jako výsledek byla vyvinuta patentovaná technologie „i-pluck“ – využívaná u bubnových škubaček CIMUKA, které jsou v současnosti nabízeny ve více jak 20 zemích světa. Oproti konkurenci využívají technologii přímého pohonu, díky kterému není zapotřebí využití pomocných pásů a řemenic pro přenos výkonu motoru. Nedochází tedy k takovým ztrátám při přenosu a k opotřebení nadbytečných součástek, a tím poskytují jednoduchý a účinný způsob, jak snížit spotřebu energie až o 50 %. K dosažení této úspory přispívá i speciálně vyvinuté rozložení škubacích prstů, které jsou rozmístěny na nejefektivnějších místech rotačního kotouče a ochranného bubnu dle výzkumu. Bubnové škubačky drůbeže CIMUKA s technologii „i-pluck“ jsou vyrobeny z kvalitních, odolných plastů a jsou baleny ke snadné manipulaci a standartní balíkové přepravě. Balení je složeno z jednotlivých dílů, které je třeba dle jednoduchého, obrázkového návodu níže složit pro správnou funkčnost výrobku.


Návod k obsluze ke stažení:

Videonávod k montáži:

Hmotnost 12.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde naleznete více informací.