🚛 ZÁSILKY VÁM EXPRESNĚ ODEŠLEME I VE SVÁTEČNÍ DNY. TAK NEVÁHEJTE A NAKUPUJTE! 🐣

Proč zrovna plašič kun?

Mrštná, štíhlá a velmi aktivní šelma z čeledi lasicovitých, ano řeč je o kuně. V ČR se vyskytují hned dva druhy a to kuna lesní a kuna skalní. My se v tomto článku zaměříme na kunu skalní, protože právě ta stojí za trápením majitelů poškozených domů a aut, kteří pátrají, jak se zbavit kuny.

kuna-na-pude

Nevítaný host

Málokomu se podaří kunu skutečně spatřit. Kuny jsou aktivní převážně v noci a dříve než kunu spatříte, prozradí ji zápach trusu, zbytky jídla a noční šramocení během jejích aktivit. Ráda se umí usadit v půdních prostorách domů a před mrazivou zimou se schovávají do vyhřátých útrob auta. Rádi rozkousávají izolace, umí poškodit tašky i okapy. U auta pak nemusí zůstat jen u rozkousaných kabelů, ale rovnou k poškození celé řídící jednotky a zadřenému motoru. Pokud právě teď řešíte jak se zbavit kuny na půdě, nebo sháníte plašič kun do motoru, jste na tomto blogu správně!

 

Boj s kunami dlouho neodkládejte

Čím déle budete tohoto nevítaného hosta v blízkosti svého domu tolerovat, tím rozsáhlejší škody Vám může způsobit. Naštěstí i s tímto tvorem si už v dnešním moderním světě dokážeme hravě a humánně poradit. Velmi oblíbeným prostředkem je zejména plašič na kuny neboli elektronický odpuzovač kun.

plasic-kun

Plašič na kuny

Pokud hledáte tichého a zároveň spolehlivého pomocníka na prevenci či vypuzení, je plašič kun tou pravou volbou. Plašič kun funguje na bázi generování ultrazvukových signálů, který je pro drobné živočichy velmi nepříjemný. K dokonalosti pomáhá i fakt, že ultrazvukový odpuzovač kun neustále mění frekvence a není tedy možné, aby si kuna na tento zvuk zvykla a vracela se. Plašič kun je vhodný jak do otevřených prostor, tak do prostor motoru na ochranu vašich plechových miláčků.

Výhod nám plašič kun přináší hned několik, a to zejména zajištění vypuzení i nepřetržitá prevence v jednom kroku. Dalšími výhodami jsou bezpečnost pro člověka i hospodářská zvířata, flexibilní využití ve vnitřních i venkovních prostorech a  snadnou instalaci zařízení, kterou zvládne opravdu každý. Vybrat si můžete jak z produktů na baterie, tak na připojení do elektrické zásuvky. V druhém případě Vám tak odpadají starosti s výměnou baterií. Plašičky kun zajišťují nepřetržitý provoz a vysokou komfortnost pro uživatele.

Pokud tedy hledáte způsob, jak se zbavit kuny na půdě nebo jak vypudit kunu z auta, pak bude odpuzovač kun skvělým řešením. Jestli váháte, který plašič na kuny bude pro Vaše potřeby ten nejlepší, doporučujeme Vám přečíst si náš článek Jaký zvolit plašič kun. Přejeme, ať se kuny co nejrychleji zbavíte!

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY