Jak se účinně zbavit much?

Není nic horšího než neustálé bzučení much a jejich otravné dosedání. Mouchy nejsou jenom obtížné, ale také přenášejí mnoho nemocí. Je čas s tím něco udělat! Bez ohledu na to, jestli se chcete zbavit much v bytě, pod pergolou, nebo ve stáji, máme pro vás účinné řešení. Pojďme na to!

jak_se_zbavit_much_01

Jak se zbavit much v bytě nebo pod pergolou

Zapomeňte na neúčinné domácí triky a rychle se pusťte do boje s mouchami. Tyto malé škůdce mohou kontaminovat potraviny bakteriemi přenášenými na svých nožkách a křídlech. Existuje několik způsobů, jak se zbavit much v bytě nebo pod pergolou. Můžete zkusit lapač hmyzu, odpuzovač much, mucholapky nebo postřik na mouchy. Mucholapka je osvědčený způsob, jak se zbavit much, a můžete ji pověsit téměř kdekoli. Pokud nechcete mít v pergole visící mucholapku, můžete použít různé přípravky proti mouchám, které je rychle eliminují. Sprej proti mouchám navíc často funguje i proti dalším obtěžujícím létajícím nebo lezoucím hmyzu, jako jsou mravenci, brouci, komáři nebo molové. Takže zabijete dvě mouchy jednou ranou.

Jak na hubení much ve stáji

Pokud máte dobytek, jistě znáte letní muka s velkým množstvím otravných much. Je prokázáno, že přítomnost much může snížit výkon v mlékařství až o 10%. Pokud chcete ulevit svým zvířatům, můžete použít osvědčené přípravky proti mouchám. Ideální je využít odpuzovač much, který se aplikuje přímo na dobytek, aby byl chráněn před obtěžujícími mouchami. Dále doporučujeme koncentrát, který eliminuje všechny mouchy ve stáji. Abyste se nedostali do začarovaného kruhu, nezapomeňte hubit i muší larvy. Pouze 20 % populace mouchy tvoří dospělci, zatímco 80 % tvoří muší larvy. Pro hubení muších larev existuje speciální koncentrát, který likviduje larvy vyvíjející se v podestýlce. S touto silnou kombinací budete mít od much klid, a to nejen vy, ale i váš dobytek.

INSECTBLOCKER



SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY