Spařovací kotel na slepice, kachny, husy, krůty, křepelky CIMUKA YL-FW50-E

 
 

Kotel na spařování drůbeže, vhodný na slepice, husy, kachny, krůty a křepelky, díky kterému bude drůbež dokonale připravena na zbavení se veškerého peří. Jedná se o celonerezový elektrický kotel, s průměrem bubnu 50 cm, s automatickým termostatem, vybavený ponornou vložkou pro efektivní smáčení drůbeže a výpustným ventilem pro jednoduché vypuštění vody, příkon 4500 W (220V, 50Hz), rozměry: 61 x 53 x 63 cm.

Dostupnost ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU
Běžná cena 14 999 Kč
Ušetříte 2 000 Kč (–13 %)
12 999 Kč    
Kód produktu 0338
Kategorie Spařovací kotle
Záruka 2 roky
 

Spařovací kotel na slepice, kachny, husy, krůty, křepelky CIMUKA YL-FW50-E

Kotel na spařování drůbeže, vhodný na slepice, husy, kachny, krůty a křepelky, průměr bubnu 50 cm, automatický termostat, příkon 4500 W. Pokud hledáte užitečného pomocníka ke škubání drůbeže, pak bude tento univerzální kotel pro spařování drůbeže přesně pro Vás. Celonerezový spařovací kotel udržuje pomocí automatického termostatu stabilní teplotu, díky které bude škubání drůbeže běžet jako po másle bez potrhání kůže. Elektrický kotel na spařování drůbeže je vyroben z velice kvalitní nerezové oceli, a tak jeho údržba zabere jen chvilku a vydrží Vám po mnoho let.


Pro spaření jakých druhů drůbeže je kotel vhodný?

Yl 50 E Druhy drubeze

Jakým způsobem kotel na spařování drůbeže funguje?

Elektrický spařovací kotel je vybavený automatickým termostatem, na kterém si jednoduše nastavíte požadovanou teplotu. Celonerezový kotel poté vodu na Vámi zvolenou teplotu nejen ohřeje, ale navíc ji během svého chodu na této stabilní hodnotě neustále udržuje. Voda při spařování tedy zachovává optimální doporučenou teplotu, což zajistí snadné škubání drůbeže bez k poškozování a potrhání kůže. Součástí balení je také praktická ponorná vložka speciálně navržená pro jednoduché ponoření, vyjmutí a také efektivnější smáčení drůbeže. Vodu z kotle po spařování drůbeže snadno vylijete přes výpustní ventil.


Sparovaci kotel 50

 

 
Jak správně spařit drůbež

Spaření drůbeže před škubáním je velice důležité, aby došlo k uvolnění folikulů a svalů držících peří, a následné škubání tak běželo hladce bez poškození kůže. Každý druh drůbeže vyžaduje odlišnou teplotu a délku spaření viz tabulka níže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

DRUH DRŮBEŽE TEPLOTA DÉLKA SPAŘENÍ
°C s
Křepelka 60 - 65 25 - 35
Slepice 60 - 65 30 - 40
Krůta 60 - 65 80 - 95
Kachna 63 - 67 160 - 180
Husa 70 - 72 120 - 130

 

Kotel pro spařování drůbeže můžete využít i při běžných zabijačkách na vaření jitrnic, jelit, tlačenek, ovaru či polévky. Kotel je však nutné před i po použití pečlivě umýt a vydezinfikovat!

Návod k obsluze ke stažení:

 

Hmotnost 14.2 kg
1. Druhy drůbeže Slepice, Kachny, Husy, Krůty, Křepelky
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde naleznete více informací.