Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24 - 24 škubacích prstů, určeno na slepice, husy, kachny, krůty

 

Škubačka vhodná pro středně velkou i větší vodní a hrabavou drůbež. Škubací válec je vybaven 24ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Kapacita škubání je 30–40ks drůbeže za hodinu dle druhu drůbeže.

Dostupnost SKLADEM (> 5 ks)
Můžeme doručit do
26.10.2021
Běžná cena 2 599 Kč
Ušetříte 600 Kč (–23 %)
1 999 Kč    
Kód produktu 0035
Kategorie Škubačky na vrtačku
Záruka 2 roky
 

Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24

Škubačka na vrtačku na slepice, kačeny, husy a krůty, 30-40ks drůbeže za hodinu, 24ks škubacích prstů o délce prstu 81mm. Pokud hledáte škubačku drůbeže s výborným poměrem ceny a výkonu, pak nemůžete vybrat lépe. Tato osvědčená škubačka drůbeže Vám ušetří hodiny namáhavé práce a už ji nikdy nebudete chtít dát z ruky. Kvalitní škubací prsty vyrobené z přírodního kaučuku Vám zajistí dokonalé oškubání drůbeže bez poškození kůže. Základem úspěchu je správné spaření drůbeže a poté si již budete užívat snadné škubání vodní i hrabavé drůbeže, které poběží jako po másle. Tato kompaktní škubačka na vrtačku je velice odolná a snadno umyvatelná, takže Vám bude sloužit dlouhá léta.

Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24 obr2


Instalace škubačky drůbeže na vrtačku

Pro správné využití výrobku je třeba upevnit do zařízení (doporučena vrtačka - není součástí balení), které bude s výrobkem otáčet. Zařízení, které bude využito k otáčení, doporučujeme upevnit k pracovní ploše (například ke stolu pomocí upínacích objímek či svorek) viz obrázek níže.

Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24 obr3


Příprava před škubaním

Před škubáním je nutné drůbež správně spařit viz orientační tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření drůbeže. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže a to může způsobit při škubání problém. Uvedené časy jsou orientační a doručujeme v průběhu spaření drůbeže ručně kontrolovat možnost snadnosti škubaní peří.

Optimální délka spaření středně velké a velké drůbeže před škubáním 


Jak správně škubat

Středně velkou drůbež (např. slepice, kačeny) je doporučeno držet za nohy a spouštět podél rotujícího válce, větší drůbež (např. husy, krůty) pokládat na škubačku a přes válec převalovat vždy část, kterou budete chtít oškubat. Více inspirace viz videa níže.

Škubačka drůbeže na vrtačku JOSAS JO24 obr4


Návod k obsluze ke stažení:
A1 logo PDFŠkubačka na drůbež - JOSAS JO24



Hmotnost 1.2 kg
Kat. škubačky Na vrtačku
Kat. škubačky Slepice, husy, kachny, krůty
Podkat. škubačky Slepice, husy, kachny, krůty
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zde naleznete více informací.