Vytvořte si jednoduše chytrý kurník pro slepice

Zvažujete, jak si zjednodušit život s každodenním otvíráním a zavíráním kurníku? Není to dilema, které byste prožívali sami! Denně nezbývá dostatek času ani energie na ranní běhání k otevření a večerní k zavření kurníku. A co teprve, když se chystáte na víkendový výlet. Dnes si však můžete vytvořit kurník tak chytrý, že se o otevírání a zavírání postará sám.


Jak na chytrý kurník?

Aby byl váš kurník chytrý a plně automatický, stačí pořídit jednotku pro automatické zavírání a otevírání. Investice do těchto jednotek se pohybuje v řádu tisíců korun, ale vyplatí se vám mnohonásobně.

Jak automatická dvířka do kurníku fungují?

  1. Časovač: Dvířka s časovačem jednoduše pracují na principu nastavených časů otevírání a zavírání. Stačí si vybrat, kdy má být kurník otevřený a kdy uzavřený, a zařízení se postará o zbytek.

  2. Světelný senzor: Dvířka vybavená světelným senzorem fungují na bázi snímání úrovně osvětlení. Otevírají se ráno se svítáním a zavírají při soumraku večer.

Některé modely dokonce kombinují oba principy. To znamená, že primárně využívají senzor světla, a pokud není dostatečná tma, spustí záložní časovač.

Montáž automatického otevírání a zavírání kurníku:

Montáž závisí na tom, jaký typ samootevíracích dvířek zvolíte. Buď můžete připojit jednotku k běžným dvířkům kurníku, nebo si pořídit kompletní automatická dvířka.

  1. Jednotka pro automatické zavírání kurníku: Připevníte ji nad dvířka kurníku a připojíte pomocí lanka. Nastavíte funkce podle návodu a hotovo.

  2. Kompletní automatická dvířka do kurníku: Montujete je do otvoru v kurníku a postupujete podle návodu pro jednoduchou instalaci.

Automaticke zavirani kurniku

Nastavte si automatické otevírání a zavírání kurníku a užijte si pohodlí, když vám chytrý kurník odlehčí starosti s péčí o slepice. Skoro jako pohádka, co říkáte?


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY