Zbavte se kuny v autě jednoduše a rychle

Představte si, že se jednou ráno probudíte, vyjdete k autu a zjistíte, že kuna si v noci znovu dala pořádně záležet na vašem voze. Kabely, gumová těsnění, rozkousané hadičky... Znáte to. Navštívit autoservis kvůli kuně ve vašem motoru může být dost frustrující a finančně náročné.

kuna-v-aute

Proč kuna vleze právě pod kapotu auta? 

Kuny milují teplo a pohodlí, což z motoru vašeho vozu cítí zejména na podzim a v zimních měsících. A co víc, hledají i něco k snědku, což může znamenat nepříjemné poškození auta. Jednou z nejlepších ochran je samozřejmě garáž, ale pokud garáž nemáte k dispozici, existuje řešení i pro Vás.

Ultrazvukový odpuzovač kun do auta

Zapomeňte na staré rady o lidských vlasech nebo kočičích chlupech – inteligentní kuny se jim dokážou vyhnout. Ovšem, zkuste moderní přístup s ultrazvukovým odpuzovačem kun do auta. Tato zařízení vydávají pro kuny nepříjemné ultrazvukové signály, které je vystraší a donutí opustit váš vůz.


Jak na to?

Před umístěním odpuzovače doporučujeme důkladně vyčistit motorový prostor, abyste odstranili pachové stopy, kterými si kuna značkuje teritorium. Následně umístěte odpuzovač na vrchol motorového prostoru nad nádobou ostřikovačů. Aby se kuny nemohly přizpůsobit, je vhodné zvolit odpuzovač s automatickou změnou kmitočtu.

odpuzovac kun do auta

Věříme, že odpuzovač kun do auta vyřeší váš problém a znovu vám vrátí klidný spánek bez obav o váš milovaný vůz. Hodně štěstí!


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY