Vyhřívaná podložka k napáječce proti mrazu

Zima se již projevila v plné své síle a možná právě i Vy jako mnozí další chovatelé řešíte, jak zajistit, aby napáječka pro slepice, byla stále funkční a poskytla slepičkám tekoucí vodu. Mrazivé teploty v tomto období přirozeně způsobují, že voda v napáječce zamrzá, Vaše slepice se tak rázem mohou potýkat s nedostatkem tekutin a mrznoucí voda může také zcela poškodit pítko, a to ať už vlastníte sebelepší napáječku. Naštěstí nám současný trh s chovatelskými potřebami nabízí pohodlné řešení, a tím je vyhřívaná podložka anebo topný kabel s kterými již nemusíte mít obavy o zamrzání vody v napáječce, i když venku mrzne až praští! Pojďte se s námi podívat jaké jsou varianty topných pomůcek při chovu slepic.

vyhrivana-podlozka-k-napajecce

Vyhřívaná podložka k napáječce, nebo misce na vodu

Jednou z variant je vyhřívaná podložka, která chrání před zamrzáním pitné vody a disponuje vysokou odolností vůči stříkající vodě. Tato vyhřívaná podložka s protiskluzovými nožičky a lišty, má výkon 15W a rozměry Ø 25 cm. Ideální pro zabránění zamrzání vody v napáječkách pro zvířata v zimě. Vyhřívaná podložka je vhodná pro napáječky drůbeže, psů a dalších domácích zvířat. S odolností IPX4 je zajištěna spolehlivost i při stříkání vody do všech směrů. Tato elektrická podložka nejen prevence zamrzání vody, ale také zajišťuje přístup k předehřáté vodě pro zvířata, což přispívá k jejich zdraví a kondici, zejména v chladných měsících a pro správný vývoj mláďat.

podlozka-kerbl-15-w-uvod

Topný kabel s adaptérem 

Topný kabel proti zamrzání vody v napáječkách s nerezovým opletením topného prvku, dodávaný s adaptérem 12V a výkonem 12W. Pokud bojujete s problémem zamrzající vody v napáječkách, přinášíme vám efektivní řešení – praktický topný kabel, navržený pro přímé využití ve vodě. Tento všestranný topný kabel je vhodný pro napáječky různých materiálů od plastových po kovové. Jeho topná část je obalena nerezovým opletením, které nejenom poskytuje pružnost a flexibilitu pro jednoduché tvarování kabelu, ale také odolává korozi, umožňující ponoření do vody po celou zimní sezónu.

topny-kabel-oplet-2

V závěru lze konstatovat, že boj se zamrzající vodou v napáječkách pro zvířata může být účinně a pohodlně vyřešen pomocí inovativních technologických řešení. Vyhřívaná podložka a topný kabel s nerezovým opletením, které jsme představili, poskytují spolehlivou ochranu proti zamrzání vody v chladných zimních měsících. S odolností vůči stříkající vodě a flexibilitou ve využití nabízejí efektivní možnost pro udržení pitné vody pro zvířata v optimálním stavu. Tyto inovativní produkty nejen zabrání zamrzání, ale také přispějí k celkovému zdraví a pohodlí zvířat, což je klíčové zejména v náročných zimních podmínkách. Investice do těchto moderních řešení představuje praktický a šetrný způsob, jak zajistit pohodu a bezpečnost našich domácích mazlíčků i v nejtvrdších zimních dnech.


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY