Taška pro psa: Vyrazte na cesty

Cestovní tašky pro psy jsou užitečným a praktickým doplňkem pro majitele psů. Existuje mnoho různých typů tašek navržených speciálně pro pohodlné přenášení. Pokud se v nabídce ztrácíte a zajímá Vás, co dnešní trh nabízí a jak pro sebe a svého pejska vybrat tu správnou tašku pro psa, pokračujte ve čtení. V tomto článku jsme si tašky pro psy vzali pod lupu a ukážeme Vám které jsou ty nejlepší!

tasky-pro-psy

Cestovní taška na kolečkách

Pokud požadujete maximální pohodlí pro svého mazlíčka během cestování, jako ideálním řešením se nabízí  cestovní taška na kolečkách určená pro psy. Taška stojí na dvou nožičkách a dvou kolečkách, což zajišťuje pohodlný přesun. Takováto taška pro psa má teleskopickou rukojeť, kterou lze snadno nastavit podle vašich preferencí, což umožňuje jednoduché táhnutí tašky. Díky polstrovaným ramenním popruhům je možné tašku nosit i jako batoh pro psa. Na této tašce je skvělé, že lze použít i jako autosedačka pro psa, přičemž je možné ji zafixovat pomocí poutek na bezpečnostní pásy auta. K dispozici je krátké vodítko pro upevnění mazlíčka, a lze ji také uzavřít pomocí velké síťované vložky, která zajišťuje bezpečnost a dobrou viditelnost. Boční síťky na tašce zaručují optimální cirkulaci vzduchu, a tkanina Oxford, ze které je taška vyrobena, je odolná a efektivně odolává nečistotám. Navíc taška disponuje úložným prostorem v podobě přihrádek po obou stranách.

kerbl-vacation-na-koleckach-vybava

Autosedačka pro psa

Autosedačka pro psa Vás uchvátí svým vybavením a excelentním provedením. Nastavitelný popruh neslouží pouze k upevnění tašky jako autosedačky, ale také k nošení přes rameno. Pro zajištění bezpečí vašeho mazlíčka při nošení můžete využít krátké vodítko a tašku uzavřít pomocí síťované vložky, což zajistí optimální cirkulaci vzduchu. Vyztužené stěny tašky nejenže poskytují bezpečí a pohodlí vašemu mazlíčkovi, ale také obsahují několik úložných přihrádek, ideálních pro pamlsky nebo vodítko. Praktická podložka s plyšovým potahem (potah lze snadno sundat a prát v pračce) slouží jako pohodlné místo na odpočinek, umožňující využít tašku nejen při cestování, ale také jako pelíšek pro vašeho mazlíčka na cestách.

kerbl-vacation-vybava

Taška na psa přes rameno

Taška pro psa přes rameno se báječně hodí pro menší, snadno přenosná plemena psů. Taška vás okouzlí svou výbavou a vynikajícím provedením. Nastavitelný popruh s polstrováním nabízí možnost pohodlného nošení přes rameno nebo v ruce. Pro zajištění bezpečí při přenášení mazlíčka můžete využít krátké vodítko a uzavřít tašku pomocí síťované vložky, což zaručí optimální cirkulaci vzduchu.Boční otvor s síťovanou vložkou lze otevřít, čímž umožníte mazlíčkovi pozorovat okolí a zároveň udržovat dostatečný průtok vzduchu.

kerbl-vacation-pres-rameno-vybava

Taška na kolo pro psa 

Pokud máte zájem a chuť užívat si se svým psem společné chvíle na čerstvém vzduchu kromě klasické vycházky, jistě budete nadšeni z tašky pro psa na kolo. Tato přepravní taška pro psa,  je navržena pro psy a kočky menších rozměrů do váhy 7 kg, ideální pro plemena jako čivava, německý trpasličí špic, jorkšírský teriér a podobná.

kerbl-vacation-na-kolo-vybava

Doufáme, že naše tipy, Vám usnadní výběr té nejlepší tašky pro vašeho psa, bez ohledu na to, zda plánujete cestovat, nebo vyrazíte na pěší výlet do parku, Kvalitní taška přispěje k pohodlí a bezpečí vašeho mazlíčka. Přejeme mnoho radosti z každého společného okamžiku!


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY