Škubaní drůbeže pomocí škubačky drůbeže na vrtačku

JOSAS JO24Už Vás nebaví škubat drůbež ručně, tak to změňte a kupte si škubačku na drůbež, která se připevňuje na vrtačku. Jedná se o velice efektivního pomocníka, který ušetří spoustu času a Vašich nervů oproti ručnímu škubání drůbeže a ceny těchto domácích škubaček drůbeže se u nás na Lihneme.cz pohybují pouze kolem 2.000,-Kč. Níže naleznete návod na použití těchto škubaček, video s ukázkou použití přímo v akci a také tipy pro správné spaření drůbeže.

Před samotným škubáním je nutné drůbež nejprve usmrtit a následně je možné přistoupit ke škubání drůbeže. Na výběr máte hned několik možností, jak oškubat peří z Vaší drůbeže. Je možné zvolit klasickou cestu formou ručního škubání drůbeže, anebo můžete zvolit škubačku. Na trhu narazíte na škubačku drůbeže bubnovou, stolní škubačky drůbeže vybaveny škubacím válcem a škubačky drůbeže na vrtačku, na které se konkrétně zaměříme.


SPIUMATRICE DIT RU08+CRRUPokud se tedy chystáte škubat drůbež pomocí škubačky na vrtačku, očekává se, že budete ke škubaní docházet po spaření drůbeže. Existuje i možnost suchého škubání peří drůbeže, ale jedná se o pracnější metodu, která není příliš praktická a provádí se ručně. Škubání po spaření je metoda, která je jednodušší, rychlejší, a hlavně méně pracná metoda, zvláště při využití škubačky na vrtačku.

Ke správnému spaření ponořte drůbež, která má být oškubána do horké vody o teplotě a době viz tabulka níže. Nepřekračujte teplotu a dobu ponoření. Delší čas ponoření může způsobit vaření některých částí masa a kůže, a to může způsobit při škubání problém. (například trhání kůže) 

Optimální délka spaÅení stÅednÄ velké a velké drůbeže pÅed Å¡kubáním

Jakmile je drůbež dostatečně spařena,
je třeba postupovat při škubání drůbeže viz video návod níže: 

V případě Vašich dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat!

 


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY