Proč pořídit rohové škrabadlo pro kočky

Pořídili jste si domů kočičku a na Vašem nábytku to začíná být znát? Pro kočku je obrušování drápků každodenní nezbytnou činností, a proto se na ni nezlobte a raději včas pořiďte škrabadlo pro kočky. Kočičí škrabadlo je totiž nepostradatelnou součástí domácnosti, pokud máte svoji kočku trvale anebo částečně uvnitř v bytě. V tomto článku se zaměříme na rohové škrabadlo pro kočky, povíme si pro jaké typy koček je vhodné a v čem spočívají jeho největší výhody.

rohova-skrabadla-pro-kocky

Pro jaké kočky je vhodné rohové škrabadlo?

Rohové škrabadlo potěší každou kočku bez rozdílu věku! Nejvíce se ovšem zavděčíte kočkám, které rádi lašují po Vašem gauči, v tom případě ho lze totiž využít jako škrabadlo na roh gauče. Je dobré mít na paměti, že rohové škrabadlo, nenabízí žádné herní prvky, prolézačky pro kočky a kukaně, pokud jste si tedy domů právě přivezli malé rozverné koťátko, vsaďte raději na kočičí strom. Ten se kromě broušení drápků postará také o zábavu, naopak dospělým kočkám po pubertě anebo kočkám, kterým část svého dne necháváte dopřávat venku na zahradě bohatě rohové škrabadlo postačí.

Největší výhody rohového škrabadla

Rohové škrabadlo Vám doma nezabere žádné místo. Stačí jej jednoduše připevnit na roh zdi, gauče, stolu anebo kamkoli jinam. Velká výhoda je, že pokud už Vám kočka začala svými drápky škodit na nějaké konkrétním místě, stačí na toto místo přidělat rohové kočičí škrabadlo a zamezit tím zničení nábytku. Jistě Vás potěší, že škrabadlo pro kočky rohové je velmi dobře cenově dostupné a pořídit jej své kočce můžete téměř za hubičku. V neposlední řadě jsou rohová škrabadla velmi elegantním doplňkem, která nenásilně zapadnou do každého interiéru, aniž by narušili styl a dizajn místnosti v které se bude škrabadlo rohové nacházet. 

Rohové škrabadlo pro kočky představuje velmi malou, avšak významnou investici, která zvládne ochránit značné mění v podobě zachování gauče, stolu a postele. Neváhejte a pořiďte své kočce to, co skutečně potřebuje a pořiďte jí její vlastní koutek, kde si může své drápky bezpečně obrušovat. 


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY