Který je nejlepší kočičí záchod?

Kočičí záchody patří do všech domácností, kde kočky pobývají. Bohužel mnoho modelů nesplňuje základní požadavky, které majitelé koček očekávají – udržet okolí toalety v čistotě a eliminovat nepříjemné zápachy. Během našeho průzkumu jsme objevili ty nejlepší favority v této kategorii. Pokud hledáte ideální kočičí záchod pro svého mazlíčka, který zároveň přispěje k udržení čistoty ve Vašem domově, neváhejte pokračovat ve čtení.

kocici-toaleta

Chce to stříšku

Kočičí záchod krytý zajišťuje, že Vaše kočka při hrabání nemůže vyhazovat stelivo mimo toaletu, což by mohlo způsobit nechtěný nepořádek v okolí. Tento krytý kočičí záchod disponuje dvířky, které umožňují kočce pohodlně vstoupit i vyjít. Pokud máte obavy z toho, že se kočka nenaučí používat kočičí záchod krytý, doporučujeme začít s odkrytou kočičí toaletou bez horní části. Jakmile se Vaše kočka naučí odkrytý kočičí záchod používat můžete jednoduše přidat kryt. Tato kočičí toaleta má významnou výhodu v eliminaci zápachu nejen díky krytu, ale i integrované filtraci. Pachové filtry s aktivním uhlím ve filtraci efektivně neutralizují zápach a lze je snadno vyměňovat podle potřeby.

Lopatka, která se neztratí 

Nikdo nemá rád neustále hledání věcí, které zrovna potřebuje a ne jinak je tomu i s lopatkou která je nezbytná při vybírání kočičích exkrementů z toalety. S těmito kočičími záchody se Vám to však nikdy nestane! Tyto kočičí záchody, které již s lopatkou zakoupíte mají pro lopatku svou vlastní přihrádku přímo v toaletě. Velmi oceňujeme toto chytré navržení, díky kterému budete mít lopatku stále na svém místě a vyhnete se tomu, že byste zapomenuli kam jste ji odložili a museli ji hledat. 

Úsporná k místu 

Navzdory omezenému prostoru ve Vašem domě není důvod zříci se jedné z nejlepších kočičích toalet. Kočičí záchod krytý s lopatkou můžete pořídit i ve variantě rohové! Kočičí záchod rohový vám poskytne praktické řešení s minimálním zásahem do prostoru a elegantně zapadne do každého koutu Vaší domácnosti. U této varianty počítejte s poněkud menší velikostí, avšak s plně identickými výhodami jako má tradiční kočičí záchod krytý.

Věříme, že naše průzkum vám přinesl užitečné informace a nyní můžete s jistotou vybrat toaletu, kterou si Vaše kočka oblíbí, aniž by narušila hygienickou čistotu Vašeho domova.


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY