Nápady a tipy na Vánoční dárky

Nevíte, jaký vybrat dárek pod vánoční stromeček? Připravte si pro své blízké letos nějaké parádní překvapení. Vánoční dárky v našem obchodě jsou opravdu originální a kvalitní. Pojďte se inspirovat naším výběrem těch nejlepších vánočních dárků, které vykouzlí upřímný úsměv na rtech! 

tipy_na_darky


1) Líheň na vejce CLEO 5 DTHW - s dolíhní drůbeže

Tento dárek je vhodný úplně pro každého, ať už chová drůbež nebo by si vlastní chov drůbeže teprve přál. Mít každý den přísun vlastních čerstvých domácích vajec je totiž zvláště v této době velikou výhodou. Líheň na vejce CLEO 5 DTHW je nejprodávanější líhní s opravdu výborným poměrem ceny a kvality, v které vylíhne i naprostý začátečník.

2) Elektrický šrotovník na obilí ETM - HP 1,2kW

Pokud hledáte dárek pro maminku, tatínka, babičku, dědečka nebo třeba kamaráda, který chová drůbež či jiná domácí zvířata, pak mu můžete darovat velmi výkonný šrotovník na obilí. Šrotovník na obilí dokáže zpracovat suroviny na kvalitní domácí krmnou směs během několika málo minut. 


3) Komplet automatického otevírání a zavírání kurníku JOSTechnik HK-Bat 23x34 R

Hitem letošního roku je automatické otevírání a zavírání kurníku. Tímto šikovným zařízením jistě potěšíte naprosto každého chovatele. Tento automatický mechanismus totiž každé ráno otevře dvířka kurníku a večer je zase včas bezpečně uzavře. Automatické otevírání a zavírání kurníku tedy ušetří mnoho času a zajistí opravdové pohodlí při chovu drůbeže.

Který dárek vyberete pro své blízké nebo pro sebe pod Vánoční stromeček?