Lapač hmyzu: Léto bez much a komárů

Máte doma otravné mouchy, které s oblibou sedají na Vás a Vaše jídlo? Chcete skoncovat s nočním obtěžováním komárů, kteří Vám bzučí u ucha? Pokud řešíte, jak se zbavit much a co je nejúčinnější proti komárům, přečtěte si více. V tomto článku se dozvíte, proč patří elektrický lapač hmyzu mezi nejefektivnější řešení v boji proti létajícímu hmyzu a jak Vás jej zbaví jednou pro vždy.

mouchy-do-textu


Jak funguje lapač hmyzu ?

Elektrický lapač hmyzu hubí pomocí elektrického šoku, hmyz následně odpadne do sběrné misky. Elektrický lapač hmyzu je vybaven UV lampami, které pro hmyz představují vysokou atraktivitu. Díky této výbavě patří mezi nejúčinnější řešení, jak se zbavit much v bytě. Lapač na mouchy totiž přiláká a vyhubí všechen nechtěný hmyz v jeho dosahu, a to díky jeho výborným chytacím vlastnostem. Lapač hmyzu do zásuvky jednoduše zapojíte, poté je schopen okamžitě plnit svoji funkci, bez jakéhokoli nastavování a instalování.


Kam lapač hmyzu umístit?

Elektrický lapač hmyzu lze umístit všude tam, kde máte v dosahu elektrickou zásuvku a vnitřní zastřešené prostory. Výborně se hodí do bytu, obchodů, restaurací nebo stájí. Lapač much elektrický je vybaven ochrannou mřížkou a lze jej tedy umísit jak pro polohu na zem tak k zavěšení.

Návrh bez názvu (13)


Čeho nás lapač hmyzu zbaví?

Elektrický lapač hmyzu nás zbaví veškerého létajícího hmyzu, který nás obtěžuje. Počínaje mouchami, komáry, muchničkami a různými druhy okřídlených brouků.


Výhody lapače hmyzu

Elektrický lapač hmyzu je vysoce ekologický, jelikož ke své funkci nevyužívá žádné chemické látky a vystačí mu pouze zdroj elektrické energie. Hmyz neodpuzuje, ale hubí. Nejedná se tedy o odpuzovač hmyzu, nýbrž o lapač, který jej zlikviduje. Díky kvalitnímu materiálu, z kterého je elektrický lapač vyroben, je odolný vůči korozi, škrábancům a poškození.

lapac-much-do-textu

Elektrický lapač hmyzu je jednorázovou investicí, která šetří Váš čas i peníze. Díky jeho nerezovému pouzdru a kvalitním UV lampám se jedná o zařízení, které Vám bude sloužit dlouhá léta a Vy tak nákupy drahých odpuzovačů z drogérie, kde jste každou sezónu nechali nemálo peněz, můžete hodit za hlavu. Užívejte si každé léto bez přítomnosti otravných much a komárů a pořiďte si pomocníka, který vnese do Vašeho domova pohodu. 


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY