Kurník pro slepice Barney z EKO plastu

Pokud hledáte kurník pro 5 slepic, který vydrží dlouhé roky a bude velmi snadný na údržbu, tak pokračujte ve čtení. Představíme Vám kurník pro slepice BARNEY vyrobený z perfektního materiálu zvaného EKO plast. V čem je tento ekologicky recyklovaný materiál unikátní a proč doporučujeme právě tento kurník pro slepice? To vše se dozvíte v článku, tak pojďme na to.

V čem je EKO plast unikátní?

Nejprve se podíváme na to, v čem je kurník pro slepice vyrobený z EKO plastu speciální. Materiál je ekologický, vyrobený z recyklované materiálu a tvoří ho 60% z plastu a 40 % dřeva. Tento poměr surovin dává kurníku ty nejlepší vlastnosti z obou materiálů.  Kurník pro slepice je dostatečně těžký a stabilní jako dřevěné kurníky pro slepice. Na rozdíl od nich, je však kurník pro slepice vyrobený z EKO plastu velmi snadno omyvatelný a jeho hladký povrch jednoduše vyčistíte. Další výhodou je, že tento kurník pro slepice má vlastnosti jako zateplený kurník pro 5 slepic. EKO plast má totiž výborné izolační vlastnosti. Za vyzdvihnutí rozhodně stojí fakt, že kurník pro slepice vyrobený z EKO plastu je vysoce trvanlivý. Jedná se totiž o voděodolný materiál, který při dešti a zvýšené vlhkosti nepraská, nekroutí se, neplesnivý a nepohlcuje pachy. Kurník vyrobený z EKO plastu je navíc odolný proti UV záření a je velmi málo hořlavý. Vhledem k těmto všem faktorům, není ani cena kurníku nijak vysoká.

 

Představení kurníku pro slepice BARNEY

Kurník BARNEY je kurník pro 5 slepic. Velikost kurníku je na délku i se snáškovým boxem 137 cm, na šířku 73 cm a na výšku 83 cm. Kurník pro slepice je vyráběn v příjemné šedivé barvě, která zapadne na každou zahradu. Perfektními prvky na tomto kurníku pro 5 slepic jsou:

✓ Otevíratelná střecha – Střechu kurníku pro slepice můžete jednoduše zvednout a zajistit. Díky tomu budete mít do kurníku snadný přístup při údržbě a čistění kurníku.

Kurnik_pro_slepice_Barney III

✓ Venkovní snášková hnízda – sběr vajíček už nemůže být jednoduší. Slepice mají v kurníku dvě snášková hnízda, do kterých stačí umístit seno. Poté pro sběr pouze odklopíte střechu snáškových hnízd a odeberete si vajíčka. Tento způsob je výborný, protože nemusíte hledat vajíčka v kurníku.

Kurnik_pro_slepice_Barney IV

✓ Praktická dvířka – kurník pro pět slepic má hned dvoje dvířka. Jedna dvířka opatřená západkou jsou umístěna z přední strany kurníku a slouží pro jednoduchou výměnu vody, krmení a dobrou dostupnost do kurníku. Z boční strany má kurník pro slepice ještě výklopná dvířka, kterým slepicím umožní snadný výstup na zahradu nebo do výběhu. Tato dvířka se zavírají také na západku, aby je nemohl žádný predátor otevřít.

Kurnik_pro_slepice_Barney

✓ Větrací okénko – pro dobrou cirkulaci vzduchu je kurník pro slepice vybaven posuvným okénkem.

Kurnik_pro_slepice_Barney II

V poměru ceny a kvality můžeme tento kurník pro slepice rozhodně doporučit. Tento malý celoroční plastový kurník bude ozdobou vaší zahrady a věříme že budete s kurníkem velice spokojeni vy i vaše slepice.

  
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY