Jaká by měla být přepravka pro králíka?

Přepravka pro králíka představuje ideálního společníka pro cestování se svým malým domácím mazlíčkem. Díky ní bude každý výlet pohodlnější nejen pro Vás, ale také pro vašeho králíčka. Při výběru vhodné přepravky mějte na paměti materiál, velikost, prodyšnost, úchyty a způsob otevírání. Rádi vám poskytneme rady, abyste si vybrali tu nejlepší přepravku pro králíky pro vás oba.

prepravka-pro-kralika-a-morce

Jaká by měla být optimální velikost přepravky?

Rozměry samozřejmě závisí především na velikosti konkrétního králíka. Většinou bývají přepravky pro králíky navrženy s délkou kolem 50 cm a výškou 30 cm – tato velikost by měla být dostačující pro pohodlný odpočinek vašeho malého společníka během cestování.

Jaký zvolit materiál? 

Přepravka pro králíka se vyrábí z různých materiálů, v široké nabídce naleznete přepravky pro králíky ze dřeva, proutěné a plastové. Mezi nejoblíbenější a nejpraktičtější materiál patří rozhodně plast. Plastový přepravní box na králíka je lehký, snadno čistitelný a je vybaven prodyšnými otvory.

Úchyt se bude hodit 

Přepravka na králíka s úchytem nabízí pohodlí nejen pro vašeho králíka, ale také pro Vás. Pro zajištění pohodlného přenášení se ujistěte, že úchyt je dostatečně velký, tak aby se Vám do něj pohodlně vešla vaše ruka.

Způsob otevírání 

Existují dva různé způsoby otevírání přepravky pro králíky a to, buď shora, nebo klasickými dvířky. Otevírání shora je ideální pro mazlíčky, kteří jsou plaší, protože je lze snadno vytáhnout. Otevírání dvířky je vhodné pro všechny králíčky, kteří jsou schopni jimi proskakovat nebo se jimi nechají vytáhnout.

Náš tip 

Přepravka pro králíka Vám spolehlivě poslouží také jako přepravka na morče, přepravka na křečka nebo přepravka pro fretku či jiná drobná zvířata. 

Věříme, že vhodně zvolená přepravka pro králíka přispěje k bezproblémovým a pohodlným cestám jak pro Vás, tak i pro vašeho malého společníka. Při výběru si dejte pozor na výše zmíněné detaily, jako jsou materiál, velikost, úchyty a způsob otevírání, abyste si mohli plně vychutnat každý výlet se svým králíčkem. Společnému cestování zdar! 


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY