Jed na myši aneb jak se jich zbavit!

Nevíte, jak se zbavit myší v domě? Nacházíte ve vašem obydlí myší trus, rozkousanou potravu či kabely a obtěžuje Vás škrábání a myší zápach? Existuje několik způsobů, jak tyto nežádoucí škůdce z obydlí vypudit. Na trhu naleznete odpuzovač neboli plašič myší, či živolovné pasti na myši. Další možností, jak se myší zbavit, je využít jed na myši a právě o něm se dozvíte více v tomto článku. Tak čtěte dále!

Jed na myši


Jak poznáte myš domácí?

Myš domácí je šedavý hlodavec s délkou těla do 9cm. Je to všežravec, avšak přednost dává rostlinné stravě. Myš domácí se naučila žít u lidí, kteří ji nechtěně poskytují obydlí i dostatek potravy. Myši však naoplátku znečišťují a znehodnocují potraviny, ničí vybavení, zanechávají zápach a navíc jsou přenašeči mnoha nebezpečných onemocnění (horečnatá onemocnění, salmonelóza, leptospiróza, tocoplazmóza aj.)

Jak na hubení myší?

K hubení myší se jak širokou veřejností, tak i profesionálními deratizačními firmami, využívá jed na myši ve formě účinné rodeticidní návnady. Nejčastěji se používají látky narušující srážlivost krve tzv. antikoagulanty (většinou Bromadiolon nebo Brodifacoum). Z naší nabídky Vám můžeme nabídnout účinný jed na myši s účinnou látkou Brodifacoum, která je vysoce účinná a funguje velmi dobře jak na myši, tak i potkany.

Samoobslužné sáčky naplněné pastou - snadno se dávkují a hned poznáte, zda jsou nakousané

Možné využívat ve vnitřních i venkovních prostorech

Velmi silný jed na myši, který funguje již po jednorázové konzumaci.

✓ Účinná látka hlodavce hubí bezbolestně v intervalu 3 - 10 dnů, takže ostatní hlodavci nemají podezření, že se jedná o jed a nebudou se mu vyhýbat. 


Jak jed na myši správně umístit?

 Před aplikací nástrahy odstraňte všechny potraviny, které by mohly být pro myši snadno dosažitelné a mohly by myš odlákat. 

Oblast, kde se hlodavci vyskytují nijak nečistěte, aby to hlodavce nevyrušilo a neodlákalo.

 Sáčky s nástrahou umístěte do deratizačních staniček, které budou označené, aby bylo zřejmé, že obsahují nebezpečný přípravek.

✓ Návnadu vždy umístěte mimo dosah dětí či domácích a hospodářských zvířat.

 Jed na myši připevněte do blízkosti míst, kde jste zaznamenali jejich výskyt (díry, nory, cestičky..).

 Aplikační dávka pro hubení myší je 1 - 2 sáčky (20 - 40g) na jedno nástrahové místo.

Před aplikací si pozorně přečtěte etiketu, dodržujte dávkování a bezpečnostní návod k použití.

Doufáme, že jsme vám shrnuli všechny potřebné informace, které jste pro rozhodování potřebovali a přejeme mnoho radosti při chovu slepic.


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY