Jak vypudit kunu

Kuna je velice chytré zvíře, a proto je zapotřebí si důkladně rozmyslet, jak se jí zbavit. Kuna se vyskytuje například na půdě nebo v blízkosti drůbeže či jiných zvířat, kde vyhledává potravu nebo úkryt. Poradíme Vám, jak se zbavit kuny pomoci odpuzovače.

Odpuzovač kun je velice účinný a kunu okamžitě odpudí. Můžete si vybrat z několika druhů odpuzovačů, podle toho, kde se kuna vyskytuje.

Elektronický odpuzovač kun – generuje velmi specifické ultrazvukové signály, které jsou pro kuny velmi nepříjemné, a proto po krátkém čase opouští chráněný prostor. Provoz je komfortní, protože odpuzovač vysílá na kmitočtové oblasti, která je pro člověka i pro domácí a hospodářská zvířata za hranicí slyšitelnosti.


Postřikový odpuzovač kun – přípravek nastříkejte všude tam, kam nechcete, aby kuna chodila. Přípravek působí tak intenzivně, že zpravidla postačí cca 3 stříknutí, po cca 3 dnech. Vůně odpuzující látky je pro kuny velmi nepříjemná a ošetřenému prostoru se vyhýbá. Obsažené látky účinkují velmi rychle a dlouhodobě. Přípravek je založen na přírodní bázi.

Postřikový odpuzovač kun MARDAWAY, 500ml 5

Závěsný odpuzovač kun – je ve formě závěsných odpuzovacích koulí, které jsou primárně určeny k odpuzení kun z motorového prostoru vozidla. Odpuzovací účinek pachové koule je okamžitý, jelikož je vyrobena z celulózy a je nasáklá odpuzující látkou, která je pro kuny velmi nepříjemná, a proto by se motorovému prostoru měla začít vyhýbat ihned po instalaci.

zavesny_odpuzovac_kun_do_auta_MARDER KUGELN_uvod

Výrobky jsou vhodné k odpuzování kun z prostor jako jsou motorové vozidlo, půdní vestavby, kůlny, sklady, stáje, chlévy, kurníky a podobně, kde kuny rádi škodí. 


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY