Jak se zbavit myší? Vyzkoušejte plašič myší!

Stahují se k Vám domů, na půdu nebo do sklepa myši a nevíte si rady co s nimi? Hledáte způsoby, jak se zbavit myší v domě, ve stropě nebo na zahradě? Pak jste tu naprosto správně. Poradíme Vám, jak na myši pomocí plašiče neboli odpuzovače myší.

Jak se zbavit myší v domě

Jak plašička na myši funguje?

Plašič na myši je malé elektronické zařízení, které generuje ultrazvukové signály. Tyto signály jsou pro myši, potkany a další malé hlodavce velmi nepříjemné, a proto prostory, kde je odpuzovač myší umístěn, raději rychle opouštějí. Aby byl plašič hlodavců opravdu účinným způsobem, jak se zbavit myší v domě, využívá různé frekvence a délky ultrazvukových signálů, které se generují v náhodném pořadí, aby si hlodavci na zvuk nemohli zvyknout.

Je plašič myší bezpečný?

Ultrazvukový odpuzovač myší, je perfektním způsobem, jak vypudit myši z domu, jelikož je zcela bezpečný a neohrozí děti, ani domácí mazlíčky. Dávejte pouze pozor, kam plašič myší umístíte. Ultrazvukové signály budou totiž velmi nepříjemné jak pro hlodavce, které chcete vypudit, tak i pro doma chované hlodavce, jako je např. zakrslý králík, morče, činčila nebo křeček domácí.

Kam odpuzovač myší umístit?

Pokud vyberete plač na myši s vodotěsným krytem, můžete ho využít jak ve všech vnitřních prostorech, tak i jako odpuzovač myší venkovní. Téměř všechny plašiče jsou vybaveny magnetickým držákem, který snadno a rychle připevníte téměř na jakýkoliv povrch. Aby ultrazvukové signály dosahovaly co nejdále, je vhodné plašič myší umístit do jednoho z rohů místnosti s nasměrováním na protilehlý roh tak, aby měl v cestě co nejméně překážek. Podle toho, kam odpuzovač myší potřebujete umístit, vybírejte plašič myší na baterie nebo odpuzovač na myši, který zapojíte přímo do elektrické energie.

DRAGON ULTRASONIC C200 p3

 

Jak velkou plochu dokáže plašič myší ochránit?

Dosah a rozsah tónu záleží na tom, kolik má plašička myší reproduktorů a jakého typu. Ultrazvukový odpuzovač myší vybavený klasickým kovovým reproduktorem má dosah maximálně 200-300m2 a hodí se spíše do menších uzavřených prostor. Pokud chcete použít plašič myší ve velké hale nebo ochránit venkovní prostory, doporučujeme vybírat odpuzovač myší s moderními membránovými reproduktory, které mají dosah až 2000 m2. Plašič na myši s jedním až dvěma reproduktory mají rozsah tónu v úhlu 180°.  Pokud chcete plašič myší umístit do členitějších prostor, doporučujeme vybrat 3D ultrazvukový odpuzovač s třemi reproduktory, který vydává tóny v rozsahu 270°.

Věříme, že plašič myší všechny nezvané návštěvníky vyžene a najdou si raději klidnější zázemí.


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY