Přepravky na drůbež

Plánujete si koupit slepice a nevíte, jak je přepravovat? Bojíte se, že slepicím převozem ublížíte nebo že slepice budou z transportu ve stresu a následně Vám klesne snůška vajec?  Nejlepší možností, jak těmto obtížím předejít, je koupit si přepravky na drůbež. Přepravka na drůbež je vhodná nejen pro převoz slepic, ale i další živé drůbeže jako jsou bažanti, koroptve, křepelky, perličky, holuby apod.


Přepravka na drůbež vám zajistí bezpečný a pohodlný převoz bez zbytečných komplikací či zranění. Aby ale drůbež nebyla při transportu vystavena stresu, je důležitý výběr přepravky na drůbež a také zajištění podmínek při převozu.

  • Přepravka na drůbež by měla být tmavá, útulná a pro počet drůbeže tak akorát veliká, abychom jí omezili během transportu pohyb a tím ji udrželi v klidu.
  • Přepravka na drůbež musí mít dostatek dýchacích otvorů, aby měla drůbež za jízdy neustále přísun čerstvého vzduchu.
  • Přepravku na drůbež umístěte při přepravě na tmavší místo. Slepice tak budou klidnější, jelikož ve tmě přechází do spánkového režimu.
  • Doporučujeme si pořídit přepravku z odolného plastu, který je jednoduchý na údržbu a snadno se čistí.

 

Ať už jedete drůbež odvézt jen pár metrů na vaši zahradu, či plánujete převoz na vzdálenější místa např. z důvodu prodeje nebo výstavy, vždy je třeba dbát na to, aby byl transport proveden co nejšetrněji a Vaši drůbež to nijakým způsobem neohrozilo.

P%C5%99epravka%20na%20dr%C5%AFbe%C5%BE

 

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY