Nejprodávanější fotopast Bunaty Mini Full HD

Rok 2023 přinesl do světa fotopastí nového hráče na scénu, kterým je Fotopast Bunaty MINI 2023. Tento nový model zaznamenal významné inovace ve svém designu i funkcích, což z něj činí jednu z nezajímavějších možností pokud zvažujete koupi fotopasti. 

mini-fotopast

Vylepšený procesor a objektiv pro výjimečné fotografie

Fotopast Bunaty MINI 2023 je vybaven vylepšeným procesorem a objektivem, což zajišťuje nejen rychlejší a plynulejší provoz, ale také jasnější a detailnější fotografie. Toto zdokonalení je přesně tím, co potřebujete pro zachycení těch nejlepších momentů v přírodě.

Nová baterie pro dlouhou výdrž

Dalším významným vylepšením v novém modelu je jeho baterie. Díky nové baterii se doba provozu výrazně prodloužila, což znamená, že můžete počítat s tím, že fotopast bude fungovat bez problémů i během dlouhých období sledování. Tato fotopast je proto hojně využívána myslivci jako fotopast na zvěř. 

Kompaktní design s výkonnými možnostmi

Fotopast Bunaty MINI 2023 je nejen výkonná, ale také kompaktní. S úhlem snímání 52° a možností záznamu na SD kartu, tato fotopast nabízí vynikající schopnosti snímání a zachycení každého důležitého okamžiku. Navigace menu fotopasti je intuitivní a ve českém jazyce, což znamená, že se rychle dostanete ke všem důležitým funkcím. Barevný LCD displej umožňuje snadné nastavení a přesné zaměření na sledovanou oblast.

Více než jen malá fotopast

Fotopast Bunaty MINI FULL HD v sobě spojuje kompaktní rozměry s výjimečným komfortem nastavení. S velkým displejem můžete fotopast snadno zaměřit a nastavit na sledovanou oblast. Po aktivaci režimu focení se spustí odpočet 45 vteřin, během kterého můžete sledovat, co je zachyceno na displeji. Jednoduché a efektivní!

Vysoké rozlišení a video funkce

Fotopast Bunaty MINI 2023 nabízí až 32MP rozlišení pro fotografie a záznamy ve FULL HD pro video. S funkcemi časovače a časosběru můžete nastavit fotopast dle vašich potřeb, například pro noční snímání. Fotopast je také kompatibilní s externím napájením, přičemž vstup na externí konektor je umístěn na spodní straně těla fotopasti, což zaručuje ochranu před vlhkostí.

Extra rychlá spoušť i sériové snímání 

Fotopast Bunaty MINI 2023 je vybavena extrémně rychlou spouští s možností sériového snímání. Detekuje pohyb a okamžitě pořídí až 3 fotografie v těsném sledu, což zajišťuje, že vám neunikne žádný důležitý okamžik.

fotopast-bunaty-mini-funkce

Další pokročilé funkce

Fotopast Bunaty MINI FULL HD nabízí širokou škálu pokročilých funkcí, včetně časovače, časosběru, možnosti externího napájení, a podporu SD karet až do 32GB. Fotopast je také chráněna proti neoprávněnému přístupu heslem a umožňuje vám snadno nastavit různé parametry podle vašich potřeb.

Česká technická podpora

Jednou z hlavních výhod fotopastí Bunaty je kvalitní česká technická podpora. Fotopast Bunaty MINI FULL HD je určena výhradně pro český a slovenský trh což znamená, že v případě potřeby můžete spoléhat na odbornou pomoc a podporu.

V závěru 

Fotopast Bunaty MINI 2023 přináší vylepšenou výkonnost, komfort nastavení a širokou škálu funkcí ve velmi kompaktním balení. S tímto modelem budete připraveni zachytit nezapomenutelné okamžiky v přírodě. Navíc, s velkým barevným LCD displejem a českým menu je ovládání fotopasti snadné a pohodlné. Fotopast Bunaty MINI 2023 je jasnou volbou pro každého, kdo hledá výkonnou a spolehlivou fotopast. 

Chci  koupit fotopast Bunaty Mini Full HD 

 

 SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY