Batoh na psa: Cestujte stylově a pohodlně

Batoh na psa se stává nedocenitelnou pomůckou pro majitele menších plemen, kteří chtějí, aby jejich čtyřnohý přítel mohl naplno zažívat svět, i když už nestíhá tempu páníčka nebo nezvládá delší vzdálenosti. Batoh na psa je jedinečné řešení pro ty chvíle, kdy chcete vyrazit na delší procházku nebo si užít výlet s Vaším malým parťákem. Batoh na psa, Vám zkrátka zajistí, aby Vám neuniklo už žádné společné dobrodružství! Pokračujte v článku a dozvíte se, co takový batoh na psa představuje a proč si jej pořídit. 

batoh-na-psa-blog

Ideální pro menší plemena 

Batoh na psa je primárně určen pro menší psí plemena a obvyklá maximální váha je do 10 kg. Pokud máte malého pejska, ale plánujete delší túry, zvolte batoh na psa větší, aby pejsek získal prostor k otočení a mohl se pohodlně uvelebit. 

Pohodlí a bezpečnost 

Batoh na psa je navržen s důrazem na pohodlí čtyřnohého přítele, bezpečnostní prvky zase zabezpečí bezpečný transport, a to ať už vyrazíte kamkoli. Na své si přijdete i Vy, s příjemným tvarováním a nastavitelnými popruhy se batoh na psa ponese skoro sám. Batoh na psa je také ve variantě s teleskopickou rukojetí a kolečky a tak se během chvilky batoh na psa promění na cestovní tašku na kolečkách. Pro větší přehled o pejskovi si můžete batoh na psa umístit přes břicho, přičemž ruce Vám zůstanou stále volné.  

Chytře navrženo 

Batoh na psa nabízí hned několik prvků, které oceníte při každodenních procházkách i dobrodružných výletech. Samozřejmostí s kterou se setkáte jsou síťované vsadky batohu, které zajišťují pejskovi přísun vzduchu a jeho správnou cirkulaci. Další chytré vychytávky jsou různé a dělí se od výrobce k výrobci. 

Potěšit Vás může například batoh na psa který má: 

  • úložné funkční kapsy 
  • má nepromokavý materiál 
  • vnitřní část je snadno čistitelná, nebo pratelná 
  • teleskopická rukojeť a kolečka


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY