Králíkárny pro šťastné králíky

Nechcetel - li se trápit s výrobou vlastní králíkárny, máme pro Vás úžasný typ na nádherné dřevěné králíkárny za senzační cenu, z kterých si Vaši králíci sednou na zadek. Králíkárny jsou bytelné, kvalitně vyrobené a praktické pro užívání i údržbu. Mrkněte na následující dva modely které patří mezi největší králičí senzace na trhu. 

kralikarny

Králíkárna  BUDDY

Tato dřevěná králíkárna nabízí skvělý poměr ceny a kvality. Je vybavena dvěma dvířky a výklopnou střechou s nepromokavým povrchem. V této králíkárně budou mít Vaši králíci, morčata nebo jiní hlodavci dostatek prostoru a pohodlí. Králíkárna nabízí hned několik důležitých funkcí.

Návrh bez názvu (53)

  • Jednoduchý přístup: Králíkárna má dvoje dvířka a výklopnou střechu, což vám umožní snadný přístup ke svým mazlíčkům.

  • Místo pro odpočinek: Králíkárna má menší část pro odpočinek, kde mohou vaši králíci najít soukromí a přítmí, a větší prosvětlenou a provzdušněnou část s pevnou mřížkou.

  • Snadné čištění: Vyjímatelný plastový trusník usnadňuje čištění a udržování králíkárny v čistotě.

  • Ochrana před vlhkostí: Plastové kryty nožiček chrání králíkárnu před vlhkostí, což prodlužuje její životnost.

Tato dřevěná králíkárna je vyrobena z kvalitního dřeva a má hmotnost přibližně 15 kg. Střecha králíkárny je pokryta nepromokavým materiálem, což zajišťuje ochranu před deštěm, sněhem a silným slunečním zářením. V zimních měsících doporučujeme přemístit králíkárnu do teplejšího prostředí a pravidelně obnovovat ochranný nátěr pro delší životnost.

Králíkárna FREDDY 

Další možností, kterou máme pro vaše králíky, je králíkárna KERBL FREDDY. Tato králíkárny má rozměry 116x45x62 cm a poskytují dostatek prostoru a pohodlí pro vaše králíky, zakrslé králíky, morčata a další malé hlodavce. Nabízí následující výhody.

Návrh bez názvu (54)

  • Snadný přístup: Dvoje dvířka a výklopná střecha umožňují snadný přístup ke vašim mazlíčkům.

  • Výsuvný pozinkovaný trusník: Tato králíkárna má vyjímatelný pozinkovaný trusník, který usnadňuje čištění a udržování králíkárny v čistotě.

  • Ochrana proti vlhkosti: Plastové kryty nožiček chrání králíkárnu před vlhkostí a prodlužují její životnost.

Podobně jako u předchozí králíkárny, i tato králíkárna je vyrobena ze dřeva a má pokrytou střechu s nepromokavým materiálem. Doporučujeme umístit ji pod přístřešek, aby byla chráněna před nepříznivými povětrnostními podmínkami, a v zimním období ji přemístit do teplejšího prostoru.

Věříme, že naše králíkárny vám pomohou vytvořit šťastný domek pro králíky, zakrslé králíky, morčata a další malé hlodavce. S našimi králíkárnami si můžete být jisti, že vaši králíci budou mít skvělý domek pro králíky, a vy budete mít snazší práci s údržbou a čištěním. Naše králíkárny jsou navrženy s ohledem na potřeby vašich králíků a dalších malých hlodavců, a zároveň usnadňují péči o ně.


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY